Fra en iværksætter til en anden – om Nordish

Har du hørt om Nordish? Det har du måske ikke… Endnu. Nordish er en ny type måltidskasser, der har taget kampen op med Aarstiderne. Du kan lige nu prøve måltidskasserne med 20% rabat med bonuskoden OVERSKUD. Klik her for at få din første lækre måltidskasse. Leveret lige til døren.

Hvad er ideen bag Nordish?

Nordish er et nyt koncept, og på siden fortæller iværksætteren bag, hvordan det er at gå i gang med et nyt projekt. Det er ikke så fjernt fra, hvad vi går og tænker på her på Freelancers. Derfor gengiver vi nogle af de tanker, der ligger bag det nye og spændende projekt:

Som man ofte gør, når man som iværksætter starter et nyt projekt, så blev jeg mødt med en del skepsis, da jeg fortalte andre om min idé til en ny nordisk måltidskasse.

Tror du virkelig, det kan lykkes? Tror du virkelig, du kan konkurrere med Aarstiderne? Har du nu sat dig ind i fødevarelovgivningen? Har du overvejet, hvem der skal lave opskrifterne? Osv.

Reaktionerne var ikke urimelige, for jeg har bevæget mig ud på et område, som jeg ikke har meget erfaring med – og på side ét i iværksætterhåndbogen står der, at man altid skal have kendskab til det område, man vil beskæftige sig med. Men i modsætning til mine tidligere projekter, som var baseret på nogle mere rationelle overvejelser, så er det her lige fra hjertet. Faktisk har udfordringen bare motiveret mig endnu mere til, at det skal lykkes.

Meget at sætte sig ind i, men også en drivkraft i sig selv

Ja, der har været meget at sætte sig ind i. Ja, jeg har flere gange været på glatis. Men det er samtidigt den mest spændende opstart, jeg har oplevet, og min mavefornemmelse er rigtig god.

I dag er vi klar til lancering og kan trykke på startknappen til nordish.dk – et nyt måltidskassekoncept inspireret af det nye nordiske køkken!

Til dig, der ikke helt ved hvad en måltidskasse er, så drejer det sig om, at man hver uge modtager en kasse med tilpassede råvarer, så man kan tilberede aftensmad til to eller flere dage. Det smarte ved måltidskasser er, at man ikke skal tænke over, hvad man skal lave til aften, og man slipper for at købe ind i supermarkedet.

Men hvordan skiller nordish sig ud fra andre måltidskasser? Som sagt er vores måltidskasse inspireret af det nye nordiske køkken – men det betyder ikke, at det går op i ren havtorn og tang! For os handler det nye nordiske køkken om kvalitet, økologi, lokale råvarer og bæredygtighed. Vi følger principperne i det nye nordiske madmanifest som Claus Meyer sammen med flere andre kokke udviklede for snart en del år siden.

Principperne for det nye nordiske køkken

  • Her er nogle af principperne for det nye nordiske køkken:
  • Udvikle nye anvendelser af traditionelle nordiske fødevarer
  • Forene kravet om velsmag med moderne viden om sundhed og velvære
  • Anvende råvarer, som bliver særligt fremragende i vores klimaer, landskaber og vande
  • Afspejle de skiftende årstider i måltiderne
  • Fremme de nordiske produkters mangfoldighed og udbrede kendskabet til kulturerne bag
  • Forene de bedste nordiske tilberedningsmetoder og kulinariske traditioner med impulser udefra

Måske har I fået lyst til at prøve den nye nordiske måltidskasse? Det lyder spændende, så bak endelig op om den nye ide og køb en måltidskasse med rabat her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *